Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitol fajhat a hasam annyira,...

Mitol fajhat a hasam annyira, hogy neha majdnem elajulok?

Figyelt kérdés

Mar atturtam az egesz internetet de nem talalok igazan megfelelo esetleirast.

Nem tul surun de eves utan szokott jelentkezni, hogy bal oldalon hatba sugarzo eros fajdalom kisereteben nagyon rosszul leszek. Hanyinger, szedules, elsotetul minden. Ez par percel eves utan kezdodik majd par perc alatt lezajlik es utana minden elmulik es ugyan olyan jol vagyok mint elotte.

2023. júl. 20. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet epegörcs, nyombélfekély, gyomorfekély meg még csomó dolog

Háziorvos majd beutal

2023. júl. 20. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Igyál elég vizet, az a biztos. És járj ki a jó levegőre mozogni.
2023. júl. 21. 00:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Allergia vagy intolerancia is lehet.
2023. júl. 22. 14:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Belgyógyászhoz forduljál!
2023. júl. 23. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Minimum egy nagyrutin laborvizsgalat kell, haziorvos azt biztos ad. Epe, maj es sok rendellenesseg elojon azon.

Egy hasi ultrahang is jo lenne. Magyar egeszsegugyben ezt nem tudom, mennyire realis varni. Maganban ( lehet, hogy dragabb rendelo) iden 20ezer volt, a covid elotti 9ezerhez kepest. Ha volna honnan lecsipni, en azt is vallalnam. De a nagyrutin vervizsgalat eleg jo kiindulas.

2023. júl. 23. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!