Sok cukrot ettem rovid idő alatt, ugy érzem mindjart elájulok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Stresszevo vagyok, hatalmas mennyiség cukrot tomok magamba ilyenkor, tenyleg iszonyatos adagokat. Mostanaban egyre rosszabbul birom, a mostani egy "lightos" adag volt a kezdetekhez képest, megis nagyon szarul vagyok, remegek és bizsereg mindenem, zug a fejem, de ugy érzem hogy tele kell tombom magam. Mit tegyek? Ugy altalaban is, de most foleg, hogy ne essek ossze? Fel sem merek állni.2016. ápr. 5. 22:02
1/6 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon rosszul vagyok, valaki válaszoljon :(
2016. ápr. 5. 22:09
2/6 anonim válasza:
Szívjál friss levegőt, igyál sok vizet, esetleg egyél valami sósat, ha az jól esik.
3/6 anonim válasza:
Ha mostanában úgy érzed, hogy egyre rosszabbul vagy tőle, érdemes elmenni egy terheléses vércukorvizsgálatra, hogy kizárd a cukorbetegséget. Most csak annyit tudsz tenni, hogy szellőztetsz egyet, és pihensz.
4/6 anonim válasza:
Nálam szódabikarbóna és kávé az, ami picit jót tesz, de alapvetően ki kell várni, hogy elmúljon és levonni a konzekvenciát (csak nekem egészen kevés is összehozza a szénhidrátmérgezést, ha épp olyanom van. máskor 10-szer annyi sem. azért sejtem, hogy mit kerüljek).
Nyilván az az egyetlen igazi megoldás, ha legyőzöd ezt a problémát. Vagy legalább cukorban szegényebb mederbe tereled, ha az is megfelel neked...
5/6 anonim válasza:
Mennyi az a sok? Én, ha szezonja van egy fél kiló szaloncukrot megeszek vacsora után és nem vagyok stresszevő...
6/6 Szintis Zoli válasza:
Cukorból úgy tudom 400 gramm az ld 50 emberre vetített mennyisége. Annyit biztosan nem ettél, ezért nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!