Zsíros étek miatt hányinger ?
Figyelt kérdés
Ettem 2 napja egy zsíros kenyeret reggel munka előtt és utána pár órára rá kicsit hányingerem lett nem éreztem jól magam...Ma ettem egy lángost de már 4 órája és megint hányingerem van kicsit. Lehet nem bírom már az olajos zsíros kajákat, ez normális? Órák teltek el nem hamarabb kéne jelentkeznie annak ha megfekszi a gyomrom ? (Jo nem okadhatnekom van de nem jó a közerzetem)2023. júl. 17. 21:07
1/4 anonim válasza:
Mert vízre rostra vitaminra friss dolgokra van most igény a szervezetnek . Nem kaloriára energiára hőre , ezért nem edemes kávékkal töltöttkáposztával pecsenyével eltölteni a nyarat . Tegnap kaptam nasdot émelyegtem , de hidegben simán 3xannyit leküldök belőle . A megszokás beidegződés uralja az embereket, eutópai kifekszik a tűző napra órákra és forró ételekrt eszik rá jégbehűtött italt , ez téboly.
2/4 anonim válasza:
Epe probléma? Fűszeres zsíros ételeket nem szereti az epe. De az is igaz amit az előttem szóló írt, ebben a melegben máshogy működik a szervezet.
3/4 anonim válasza:
A szervezet nem működik máshogy, egyszerűen csak ha nem bírod a zsírosat, akkor ez lesz a vége.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. júl. 18. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!