Könnyű mégis hatásos diéta?
Jelenleg 110kg vagyok és nem sportolok /mozgok. Emellett egész sok pékáru és kenyérféle teszi ki a napi étkezésem. Melós vagyok tehát reggel veszek kaját és hát más lehetőségem nagyon nincs mint a pékség. Emellett még napi 1 üveg bolti tea és egy energia ital is lemegy.
Néztem én már sok diétát, a keto ami talán használna, de a zsemlét stb nem tudom hirtelen mivel helyettesítsem. Azért kellene a táp napközben.
Így a kérdésem az, hogy milyen diétával érhetnék el normális fogyást amivel nem kell éheznem, de anyagilag sem lesz csőd (bocsi de ez is szempont). Illetve minimális mozgást /edzést belevinnék.
Jelenleg 185cm és 110kg vagyok. A cél nekem 85 max 90kg lenne. Ezt valahogy utána tartani szeretném. Légyszi ne oltsatok szét, nem egyszerű nekem sem. Van oka hogy ennyit zabálok sajna 😅 előre is köszönöm a segítséget!
Kalóriadeficit kell. Ehhez kalóriát kell számolni. Yazió vagy kalóriabázist töltsd le.
Sétálj sokat. A séta a legjobb zsírégetö. Napi 10 ezer lépés legyen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!