Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az, hogy nem tudok...

Miért van az, hogy nem tudok lemondani az édességekről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is, tudom, hogy minden fejben dől el, de akármennyire is erősen elhatározom magam, reggel még minden rendben, délutánra pedig minden dugába dől….

Februárban kezdtem egy cukrászdában dolgozni, előtte sem diétáztam drasztikusan, de odafigyeltem, hogy mikor és mit eszem. Mióta itt dolgozom, teljesen el uralkodott rajtam a káosz, van olyan nap, mikor nem is eszem mást, csak süteményt. Napi 3-4-5 sütinél kevesebbet nem eszem, plusz néha fagyi, egyszerűen annyira kívánom az édességet folyton.

Február óta híztam 6 kg-ot, nem vagyok túlsúlyos, és kövér így sem, de már kezdem érezni, hogy zavar.. 57 kg voltam mikor kezdtem itt, most 63-64 körül mozgok. Nagyon keveset mozgok, szinte semmit.

Illetve a másik ami miatt zavar, hogy nagyon kevés energiám van. Nagyon sokszor vagyok rettentően fáradt, álmos. Hangulatingadozásaim vannak, és sokszor érzem magam indokolatlanul feszültnek, idegesnek. Ezeken kívül a menstruációm 15 napja késik. Ritka, hogyha késik, ennyit meg pláne nem. (terhes nem vagyok, de igazoltan PCOS-em van) Ezek lehetnek a túlzott cukorfogyasztás eredményei?

2023. júl. 17. 11:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen sajnos a sima vércukor érték nem elég, mert mire az kimutatja a gondot,már cukorbetegségről beszélünk.
2023. júl. 17. 14:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Szedj króm pikolinátot és kiváló minőségű multivitamint, valamint probiotikumot!!!
2023. júl. 17. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!