Mit ennétek most ebben a pillanatban? A kfc és mekin kívül?
Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 08:09
1/13 anonim válasza:
KFC-t nem szeretem, Mekit nem ennék.
De egy jó rakott káposztát szívesen.
2/13 anonim válasza:
Ki a tök enne reggel 8kor mekit meg kfc-t?
4/13 anonim válasza:
KFC-t soha nem ennék, csirkéért nem adok pénzt.
#2 Ki nem? Pár baconos tószt vagy sajtburger a mcreggelivel a leggyorsabban beszerezhető, akár vezetés közben is könnyen fogyasztható kaja, amikor pl. vidékről hajnalban indulok Pestre, mert ott van pl. egy egésznapos vezetéstechnikai tréningem, vagy reptérre viszem a gyereket. Vecsésnél a drive-inben veszek pár tósztot-sajtburgert.
5/13 anonim válasza:
Most ettem sült hurkát, megvagyok ebédig.
7/13 anonim válasza:
sajtot csak úgy simán, minden nélkül
8/13 anonim válasza:
Burger king:D
De gondolom az se fér bele, szóval én most valami finom szendvicset ennék, például tegnap ilyen bolti szendvicset ettem, tépett sertéshús volt benne, mustáros cheddar szósz. Olyan finomat még nem ettem..
9/13 anonim válasza:
Azt is kérdezhetnéd, hogy a méregdrága ipari hulladék kfc és mekis kaja mellé most ebben a pillanatban milyen gyógyszereket szedtek? Savlekötő, vérnyomás, vérzsír ellen, szívre? De amúgy tetszik a kérdésed, te ráfüggtél ezekre a kajákra és úgy állítod be, hogy normálisnak tünjön a függőséged, mintha mindenki ilyenekkel akarna kezdeni reggel. Az emberek 99%-a nem kfc és mekivel kezd elárulnám.
10/13 anonim válasza:
Tárkonyos ragulevest és rakott karfiolt utána meg egy tejszínes krémest ennék! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!