Miért ver egyik pillanatban gyorsan a szivem a masikban meg nagyon lassan? Nem birok aludni sem tole.
19/l
Az orromon nem kapok normalisan levegot (mintha tele lenne, de nincs tele az orrom. Nem vagyok megfázva sem.)
A szivem volt hogy már (ideges állapotba) 50 volt.
És volt hogy már nyugalmi ällapotban 150volt.
Voltam már vele dokinál (pár éve) elküldőtt EKG-ra, de nem találtak semmi rendellenességet.
Pár hete újra elő jött a gyors/lassú szívverés, szédülés, homályos látás, pánikolás.
Menjek vele újra dokihoz?
De ha nem találnak semmit sem akkor is menjek további vizsgálatokra ameddig ki nem derül mi a bajom?
Menj pszichológushoz, mert kezdődő pánikbeteg vagy.
Nem mókás, exem is az volt, és egy idő után odáig fajult, hogy már otthon is minden szron, értsd: egy filmet nem bírtunk megnézni, mert "ő rosszul van".
De vezetni azt persze kellett - nem is ültem be mellé...
Hat nem tortent semmi kulonos "még".
Reggeltol meloban vagyok. Meg csak most indultam hazafele. De azota nem voltam szarul l, de meg sosem tudni. Valelyik nap majd elnezek azert a dokihoz
Tulsulyom az nincs.
Eppen mar evek ota hizni szeretnek kb +5kg-ot, de eddig még +1kg sem ment fel :(.
157cm vagyok 50kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!