Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Túlzott alkohol fogyasztás...

Túlzott alkohol fogyasztás alkoholistáknál okozhat olyat, hogy valaki szó szerint összefossa magát?

Figyelt kérdés
Közeli ismerösről kiderült, hogy elég rendesen nyomatja az olcsó tabbletás bort. A napokban volt aki az utcán látta, hogy önkívületi állapotban volt és összefosta magát. Ez már utalhat alkohol mérgezésre akár? Vagy máj és gyomor gondokra?
2023. júl. 10. 23:53
 1/10 anonim ***** válasza:
98%

A nem megfelelő táplálkozás, plusz a nem megfelelő, túlzott mértékű és silány minőségű bor fogyasztása több fronton is megtámadhatja a szervezetet. Gyomor, máj, hasnyálmirigy, bélbolyhok, bélflóra, agy, idegrendszeri....

Szóval kérdésedre a válasz: igen.

2023. júl. 11. 00:06
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Igen, főleg a olcsó boroktól szoktam fosni..
2023. júl. 11. 00:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
bármilyen bor simán okozhat ilyet nagy mennyiségben, nekem az egész másnapom ilyen ha megiszom előző este egy flakon 2 liter kannást. de lehet gyomor-bélrendszeri panasz is mert sajnos nem kíméli a szervezetet
2023. júl. 11. 00:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nálam is volt már rá példa, de akkor mindent összeittam filmszakadásig....
2023. júl. 11. 01:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kellő berúgás esetében 1x alkalom is elég hozzá, hogy befosson.
2023. júl. 11. 05:39
 6/10 anonim ***** válasza:
28%
Fostam én már össze magam színjózanon, részegen még soha.
2023. júl. 11. 06:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írtad önkívületi állapotban volt.

Simán összefoshatja magát ha nem tud róla.De be is húgyozhat...

2023. júl. 11. 08:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha önkívületi állapotban volt, akkor nyilván nem tudta kontrollálni magát. Van ilyen. De masszív alkoholistáknak, ha nem is kerülnek önkívületi állapotba, lehet mindenféle bajuk már. Csak aki magánál van, az nyilván figyel, hogy eljusson a wcre.
2023. júl. 11. 09:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Okozhat hát. Meg olyat is hogy valaki 2 hétig csak iszik aztán elviszi a mentő és hónapokig küzdenek az életéért az orvosok azért hogy hazajövet ugyan úgy folytassa az ivást. Ilyen ez az alkohol! Igyátok csak.
2023. júl. 11. 11:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de egyénfüggő is, hogy ki mennyire tud önkívületbe kerülni a piától. Sokan egyszerűen hamarabb hánynak, mint hogy ennyire készre tudnának kerülni.
2023. júl. 11. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!