Milyen megfizethető áru vörösbort ajánlanátok "átlagos" fogyasztásra?
Hallottam a vörösbor jótékony hatásairól ezért érdeklődöm.
Évente pár alkalommal szoktam alkoholt inni, akkor is max pezsgőt vagy sört nyáron.
Szóval teljesen ismeretlenül állok ehhez. A héten megvettem egy száraz vörösbort (Egri Merlot) de baromira keserűnek találtam (teljesen random választás volt, mert rengeteg opció közül lehetett választani, ez sem a legolcsóbb volt.
Néha napján, este meginnék egy pohárral munka után. Szóval elsődlegesen az íze számítana, na meg az ára.
Mindenkinek más jön be, ezt érdemes kikísérletezned. Én például csak száraz vörösbort iszom, aminek igen, van egy elég markáns íze.
Nagyon szeretem Gere-t, Bock-ot, bár ők egy magasabb árkategóriában mozognak szerintem, mint amire gondolsz.
Nekem például nagyon ízlett ő is:
A legjobb, amit tudsz tenni, hogy veszel egy-egy üveg bort, megkóstolod őket, és keresed, hogy melyik ízlik. Sajnos mások nem fogják tudni megmondani, hogy Neked mi lesz az, ami bejön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!