Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen megfizethető áru...

Milyen megfizethető áru vörösbort ajánlanátok "átlagos" fogyasztásra?

Figyelt kérdés

Hallottam a vörösbor jótékony hatásairól ezért érdeklődöm.

Évente pár alkalommal szoktam alkoholt inni, akkor is max pezsgőt vagy sört nyáron.

Szóval teljesen ismeretlenül állok ehhez. A héten megvettem egy száraz vörösbort (Egri Merlot) de baromira keserűnek találtam (teljesen random választás volt, mert rengeteg opció közül lehetett választani, ez sem a legolcsóbb volt.

Néha napján, este meginnék egy pohárral munka után. Szóval elsődlegesen az íze számítana, na meg az ára.

2023. jan. 29. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más jön be, ezt érdemes kikísérletezned. Én például csak száraz vörösbort iszom, aminek igen, van egy elég markáns íze.

Nagyon szeretem Gere-t, Bock-ot, bár ők egy magasabb árkategóriában mozognak szerintem, mint amire gondolsz.

Nekem például nagyon ízlett ő is:

[link]

A legjobb, amit tudsz tenni, hogy veszel egy-egy üveg bort, megkóstolod őket, és keresed, hogy melyik ízlik. Sajnos mások nem fogják tudni megmondani, hogy Neked mi lesz az, ami bejön.

2023. jan. 29. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen a Gere meg a Bock tényleg jó.
2023. jan. 29. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Keserű bort én még soha nem ittam.
2023. jan. 30. 08:50
 4/6 anonim ***** válasza:
13%
A vörösbor jótékony hatásai csak 100 éves marketing bullshitek. Emiatt ne érdeklődj utánuk.
2023. jan. 30. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Attól még vannak jótékony hatásai.
2023. jan. 30. 23:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy egy "kiművelt" borkedvelő, akkor egy testesebb száraz vörösbor valóban keserűnek tűnhet elsőre. Jómagam sem vagyok egyébként egy nagy borfogyasztó, én is megrekedtem az édes boroknál... Próbálkozz az édes Varga Merlot-val, nekem pl. az nagyon ízlik, egyáltalán nem kesernyés, és abszolút megfizethető.
2023. jan. 31. 12:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!