Fehér nyálka hasmenés helyett, mi lehet ez?
Tudom, hogy nem a gyk népe fog diagnosztizálni, de kezdek megijedni. :(
Néhány napja (kb szerda óta) hasmenésem, gyomorgörcseim vannak. Először azt hittem, csak a meleg, vagy valami rosszat ettem, szóval a "szokásos", fájdalomcsillapító, probiotikum, gondoltam, majd elmúlik.
Nem múlt, sőt, rosszabb lett.
Erős vizes hasmenés, naponta rengetegszer. (A színe viszont nagyjából normális.) Tompa gyomorfájdalom, időnként erősebb görcs.
Fekszem, diétázom, annak ellenére, hogy már tegnap is csak kekszet meg banánt rágcsáltam minimálisan, ma meg nem is ettem, nem múlik.
Eddig vártam, hogy ürüljön ki belőlem, ma már vettem be széntablettát is, mert kezd túl sok napra nyúlni a dolog.
Nos, és itt a kérdésem lényege: mostanra eljutottunk odáig, hogy már nem igazán van székletem (gondolom a széntabletta megfogta). Viszont a görcsös inger megmaradt, és széklet helyett csak valami fehér nyálka jön ki belőlem. Eleinte még keverve némi bélsárral, ez volt 2-3x ma, legutóbbi alkalommal már csak a fehér nyálka.
Érzésre minden változatlan, időnként jön a görcs, időnként úgy érzem menni kell, de csak ez a fehéres cucc jön ki.
Mi lehet ez? Kezdjek aggódni, vagy normális lenne, hogy már nincs minek kijönnie? Azért ha keveset is, de ettem az elmúlt napig.
Próbáltam neten is rákeresni, de csak krónikus betegségeket dob ki, ahol véres széklet meg hasonlók vannak, nekem nem volt semmi ilyesmi. Csak ez a nyálkás izé. :(
Kezdek nagyon megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!