160 centi 38 kgről ha fel kell híznom 44re nagyon feltűnő? Nagyon dagadt leszek?16/l
Figyelt kérdés
2023. jún. 11. 22:01
41/55 A kérdező kommentje:
De már normálisan eszek, normál adagokat és nem éhezek. Végre teljes életet élek, de nagyon zavar hogy nincs meg és nem vagyok kórosan sovány már… ennyi kgnál régen megjött
máj. 22. 21:18
43/55 anonim válasza:
Persze, ez mar bőven nem kórosan vekony súly..
Én sem vagyok hajlandó ennél többet felszedni.
Mondogassuk sokat hogy megjön, hátha sikerul bevonzani 🙃😪
44/55 anonim válasza:
Még mindig nagyon soványak vagytok, annak ellenére, hogy nekem S vékony lányok tetszenek. De Ti még mindig soványak vagytok!!
45/55 anonim válasza:
Fhuuuuuu képzeljétek, #43 vagyok és már Kib*szott majdnem 47 kiló és még mindig nem jött meg 😄🔫
Szóval ha valaki hozzánk hasonló idetévedne és olvasná ezt, ajánlom hogy ne baszd el az egészséged ☺️😄
47/55 A kérdező kommentje:
44 kg és augusztus 10én megyek endokrinológushoz :/ eszek mindent már, zsírokban gazdag ételeket főleg
júl. 22. 21:02
48/55 A kérdező kommentje:
De közbe megnőttem 163 centire😭😂
júl. 22. 21:03
50/55 anonim válasza:
ÚRISTEN KÉRDEZŐŐ képzeld nekem megjött 47kgsan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!