160 centi 38 kgről ha fel kell híznom 44re nagyon feltűnő? Nagyon dagadt leszek?16/l
Figyelt kérdés
2023. jún. 11. 22:01
2/55 anonim válasza:
Én is 160/38 voltam egy betegség miatt. Akkor voltam nagyon sovány, alig bírtam tükörbe nézni. Most vagyok 48 és sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Dehogy leszel dagadt 🙂
3/55 anonim válasza:
Olyan kis butuska vagy. Netán egy troll.
4/55 anonim válasza:
Most vagy nagyon feltűnő, mert kórosan sovány vagy. Kapsz megfelelő segítséget, esetleg van pszichológusod/pszichiátered? Én is voltam ebben a helyzetben, de hidd el ezzel a súllyal nem tudsz teljes életet élni és veszélyes sokáig így tengődni :( kitartást, csodálatos leszel a normálisabb súllyal is, még úgy is nagyon vékony leszel
5/55 anonim válasza:
Nem létezik, hogy a világ összes anorexiásának a gyakori a gyűjtőhelye!
6/55 anonim válasza:
Még ha a duplájára híznál, akkor sem lennél olyan hú de dagadt.
7/55 anonim válasza:
Legalább egy képet dobhattál volna, hogy ezt meg tudjuk állapítani pomtosabban.
8/55 anonim válasza:
Pszichológus/pszichiáter szakszerű segítségére van szükséged. Jobbulást kívánok!
9/55 NTBS válasza:
Szerintem most kórosan sovány vagy. Tessék hízni.
10/55 anonim válasza:
Legalább 48-50 kg lenne az ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!