Próbáltál már böjtölni? Milyen eredményeid vannak?
Figyelt kérdés
Pár mondatban kifejtenéd? Meddig, milyen böjt és voltak -e testi változásaid?2023. jún. 8. 09:43
1/17 anonim válasza:
letettem az italt. Az annak számít?
2/17 A kérdező kommentje:
Nem iszol semmit? Hogy bírod?
2023. jún. 8. 10:03
3/17 anonim válasza:
csak az alkoholt. Az elejen meg nehez volt visszautasitani meg cikinek ereztem,de most mar siman mondom,hogy koszi nem (indoklas nelkul). Regen magyarazkodtam,hogy miert nem fogadom el. Mondjuk az ismeroseim nem mondjak ki,de nagyon jol tudjak,hogy milyen nehez volt ujra felkapaszkodnom a lejtorol. A kerdesed bizonyara nem az italrol szolt,de talan valakinek pozitivumkent hat majd.
Az etkezesben megallithatatlan vagyok :) Imadom a dupla husos burereket, tukortojassal,hagymaval,salataval, paradicsommal, jo sok szósszal es baconnel meg extra sajttal :)
4/17 anonim válasza:
8-10 óra volt a max. Az is éjjel.
5/17 Bálint6969 válasza:
Én a húsvéti 40 napos húsmenteset mindig tartom. Semmilyen válltozást nem okoz, de nem is azért csinálom
7/17 A kérdező kommentje:
Vallási böjtnek is a megtisztulás a lényege.
2023. jún. 19. 17:59
8/17 anonim válasza:
Majd pont attól tisztulsz meg, hogy éhezel.
9/17 A kérdező kommentje:
8. Butaságodban azért utánaolvashatnál.
A böjttel kapcsolatos felfedezéseiért Nobel díjat kapott nemrég egy kutató.
2023. jún. 20. 08:39
10/17 anonim válasza:
A vallás egy butaság, így aztán a böjttel való vallási megtisztulás definíció szerint az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!