2/7 anonim válasza:
Kicsit bővebben? Erre tényleg csak annyit lehet mondani hogy bármit. Amit szeretsz
3/7 anonim válasza:
Gyümölcsöt, valami egyszerűbb szendvicset, vagy léteznek gourmand ötletek: [link]
5/7 anonim válasza:
Amit szeretnél, én tízóraira csupán néhány szem kekszet szoktam (vagy egy marék mandulát pl), mert utána nemsoká ebédelünk, de uzsonnára teljesen random: gyümölcs, joghurt, házi készítésű fagylalt, tonhalsaláta, mert épp azt kívántam...
6/7 anonim válasza:
Gyümölcs különboző magvakkal kiegészítve, hogy tarzalmasabb legyen. Esetleg cutting cheese belevágva külömböző zöldségek (zeller, répa, uborka..stb) protein palacsinta, egy kisebb szelet hús zöldségekkel.:)
7/7 anonim válasza:
Nézhetsz ötleteket imtezményi menükből. Pl a jó öreg foszlós kalács egy mizó kakaóval, vagy gyümölcstea szendviccsel... :)
Én ilyen helyekről nézem az ötleteket, legtöbbször reggeli gyanánt 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!