Melyik az az ital, amelyik a legjobb szomjoltó?
Ha a víz, akkor melyik fajta?
(Pl. desztillált víz, utántisztított csapvíz, R/O, esővíz, forrásvíz, ásványvíz, stb?)
Miket tapasztaltatok? Nektek mi vált be legjobban?
A víz az alapvetően mindíg a legjobb. De annak ugye csak víz íze van.
Télen hideg/meleg tea a kedvencem. Normál idöben bármilyen cukros üdítö akár.
Ahogy egyre melegebb van, már csak a savanykás üdítők, az is hűtve. (Itt vagyunk most)
Ahogy még melegg lesz, már csak is a víz. Vagy a 2l víz jéggé fagyasztva és ahogy magától olvad, azt.
A víz nálunk tisztított víz, a csapvíz rossz. De a legfonomabb nálunk az ártézi víz.
A desztillált vízben semmi oldott só nincs, így az annyira nem jó.
A víz.
A cukros lötyiktől csak szomjas leszel, de nyáron pl nekem a sör - tudom, dehidratál, és szoktam is inni utána sok vizet, de a komló keserűségű jobban oldtja a szomjam (nem sörözök amúgy csak mondjuk kétheti 1x beülünk a barátainkkal)
Évek óta vizet iszom, nagyon ritkán gyümölcslevet.
Különböző vizeket kipróbáltam, csapvíz, ásványvíz, R/O szűrt víz, desztillált víz.
Állítólag a desztillált víz is nagyon egészséges, de annak van egyfajta szárító hatása.
Legtöbbször R/O berendezéssel tisztított vizet iszom.
Régebben "kísérleteztem", próbáltam gyógynövény teákat is. Pl a zöld teának is van szárító hatása.
Elég érzékeny vagyok erre, a bőröm és a hajam is inkább száraz, így feltételezem, hogy jobban megérzem.
Ha valaki behatóbban ismeri a témát és érti az összefüggéseket, köszönöm, ha kifejti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!