Szerintetek ez anorexia, vagy mi?
Figyelt kérdés
Règen jó ìzűen ettem bàrmit, viszont egy hete èszrevettem, hogy mikor eszem hirtelen összeszűkül a gyomrom, elszorul a torkom ès nem bìrok többet enni. Èn tudom magamról, hogy nem vagyok kövèr, mikor rendesen ettem akkor is 170 cm-hez kèpest is 46 kg voltam. Viszont egy hete alig bìrok enni, de nincs az evèstől bűntudatom vagy ilyesmi, sőt mèg kajàt is próbàlok diktàlni magamba, de ha ezt eteszwem, akkor meg hànyingerem lestz. Viszont 1 hèt alatt fogytam 2 kg-ot az amúgy se túl sok súlyomból ès tudom, hogy ez nem mehet ìgy tovàbb. Àm anyàt se akarom ezzel idegesìteni, mivel tudom, hogy sok dolga van. Szerintetek mitől van ez? Talàn tudat alatti stressz? Mit tegyek?#étkezési zavar #Anorexiàs tünetek
2023. máj. 31. 20:07
11/11 anonim válasza:
Hát akkor lehet, hogy nem is amiatt. Maximum a szóbeli érettségi jöhet szóba, vagy valami családi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!