Hogyan sarkalljam magam a vízivásra?
Figyelt kérdés
Nem tudok, képtelen vagyok többet inni 1 liternél, mivel vegyem rá magam, hogy többet igyak tiszta vízből?#vízivás,
2023. máj. 15. 08:08
1/6 anonim válasza:
Sehogy. A tested jelez,ha szüksége van rá! Különösen ki nem állom,mikor jönnek azzal,hogy eroltessuk a folyadékot. Szerintem ez is úgy van mint az evés. Napi 5 az átlag,de van aki kevesebbet,vagy többet eszik. Mindig pont annyit eszunk/iszunk amennyire szükségünk van..
2/6 anonim válasza:
Azért ez nem teljesen így van. Van ilyen probléma, hogy valaki túl keveset iszik. Ilyenkor jó ha mindig van előtted egy pohár vagy palack víz. Nejem is alig iszik, úgy szólok rá időnként. Lehet nem érzed a hatását ha nem iszol eleget de sejtregeneráció szempontjából nagyon fontos a vízivás rendszeresen! És kb 2,5 liter a napi átlag felnőtteknél.
3/6 anonim válasza:
Tök felesleges erőltetni, mert a végén csak kihányod.
A tested TUDJA, mennyire van szüksége, pont.
Egyik rokonom állandóan ezzel fáraszt, igyak meg napi 3 liter vizet, mert KELL. Nem kell!
Az, hogy ő magába erőlteti, egy dolog, nekem bőven elég a napi 1-1,5 liter (nyáron több, de akkor kívánom is).
2-es, hogyha felnőtt létemre "rám szólnál" nagyon gyorsan elmagyaráznám, hol a helyed, és kit utasítgass.
4/6 anonim válasza:
3-as, te egy hatalmas nagy bráner vagy, már bocs! Csak, hogy te is képben legyél.
5/6 anonim válasza:
Szerintem eröltetni nem kell, viszont ha úgy érzed hogy éhes vagy akkor célszerű egy pohár vizet meginni mert sokszor rájön az ember hogy igazából szomjas volt inkább
6/6 anonim válasza:
Legyen melletted mindig víz. Ennyi. Igyál, amennyit kívánsz. A napi 2-3 literbe bele számít az egyéb folyadék is, aminek nincs alkohol tartalma. Én napi 1,5l vizet iszok meg. A doki mondta, hogy kevés. Én meg mondtam, hogy ez a víz. Ezen kívül más folyadékot is fogyasztok. Végiggondolta és belátta, hogy bőven jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!