Milyen sűrűn szeditek a fehérje proteint ?
Figyelt kérdés
Kondi teremben edzek heti 3x . Edzés után szoktam 30 grammot . Szedjek azokon a napokon is amikor nem edzek , vagy csak edzés napokon ?2023. máj. 2. 19:32
1/3 anonim válasza:
A fehérjepor arra való, hogy ha a sportoló adott napon szilárd ételből nem képes bevinni a fejlődéshez elegendő fehérjét (kb. 1,5 g/tskg), akkor este iszik egy protein turmixot, és meg is van a napi limit. Hogy jön ide az edzés, az edzésnap, a pihenőnap? Miben befolyásolja ez a napi fehérjebevitelt? Számolod egyáltalán az étrendi fehérjét? Ha nem, és valójában fogalmad nincs, mire való a fehérjepor, és hogy mi a lényege a makrotápanyagoknak, akkor minek költesz pénzt tápkiegészítőre? Addig kidobott lóvé.
2/3 anonim válasza:
#1 Szerintem kár ezen fennakadnod. A fehérjeporokat fogyasztók legalább 80%-a fixen nem tudatosan használja az ilyen tápkiegészítőket hanem mert ízlik neki/az menő/minden gyúrós azt issza nehogy má én ne igyam.
Aki tudatosan használja az meg nem tesz itt fel kérdést szóval meggyőzni nem fogod tudni.
Elég annyi
3/3 anonim válasza:
Egyébként azt hozzátenném, hogy amíg edzettem addig én is a nem tudatosan használók közé tartoztam.
Tisztában voltam vele, hogy feleslegesen iszom mert nem tartom számon, hogy miből mennyit viszek be, mégis megittam mert imádtam az ízét.
(#2 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!