Mit egyek ha kicsi az étvágyam, de muszáj lenne híznom?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, voltam már jó formában, 60 kg vel, de sajnos lefogytam drasztikusan, 40 kilóra. Onnan sikerült magam felküzdeni 48 kg re, de teljesen megállt a gyarapodás. Nincs étvágy, rendszertelenül eszek, és nem tudom mit egyek amivel könnyen tudnék sok kalóriát bevinni. Minden tanácsot megfogadok.2023. ápr. 29. 11:40
1/6 anonim válasza:
Nem vagyok szakember, csak józan paraszti eszem van. Szerintem nem üres kalóriákra, vagy erőltetett zabálásra van szükséged, hanem rendszeres, tartalmas táplálkozásra. Szerintem ha lenne étvágyad, akkor ez magától is rendeződne. C vitamin, B komplex, Béres csepp étvágyat csinál, én javasolnék még testmozgást, sportot. A nutellában sok kalória van, de inkább rántott húst, meg más normális, tápláló kajákat egyél.
3/6 anonim válasza:
Én is küzdök, kicsi az étvágyam és a befogadó képességem is. Egy biztos, se a Béres csepp, se a B komplex ( injekcióban kaptam) nem segít ilyenkor.
4/6 anonim válasza:
Nincs valami lelki gubanc is a háttérben? Egy jó pszichológust is kereshetsz.
5/6 anonim válasza:
Összeszámolod a napi kcalt, belősz 2500 körülit és megeszed.
Nem nagy dolog, csak fizikálisan kellemetlen, de muszáj enned akkor is, ha nem vagy éhes.
6/6 anonim válasza:
Ha szerinted az étvágytalanság nem nagy dolog, akkor sose volt benne részed. Az nem úgy an ilyen esetben, hogy csak fizikálisan kellemetlen. Nálam pl. az van, hogy éhes vagyok, nagyon is, de minden amire ránézek...:-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!