Rengeteg cukrot eszem és borzasztóan sovány vagyok. Miért??!
Figyelt kérdés
Nem kérek kioktató kommenteket, tudom hogy nem egészséges, de így érzem jól magam.
Rengeteg csokoládét fogyasztok, mindenfélét: 1-1 Mars Sport szelet/nap + táblás Milka naponta.. naponta 1 mekis fagyit a melegben biztosan elfogyasztok.. sőt még csokilikőrt is teszek a tejes kávémba, cukros jogobella joghurt vacsora, és még pezsgőt is szoktam inni. :)
Ehhez képest 41kg vagyok és 158cm. Barátaim mondják, hogy ha fele úgy táplálkoznának, fele annyi édességet ennének, mint én már 100+ kg lennének.
Zsíros ételeket nem fogyasztok, pl. sajt, hús, krumplis ételek stb. Nem csak hogy nem szeretem őket, de puffadok, nagyon fáj is tőlük a hasam.
2023. ápr. 22. 23:09
21/22 anonim válasza:
Amúgy az 1300 kcal kevés a magasságodhoz, nagyon maximum súlytartásra jó, de hízni nyilván nem fogsz ennyitől
22/22 anonim válasza:
Táplálék allergiád van. Többet HO vagy ahová továbbutal, ők tudnak mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!