Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Rengeteg cukrot eszem és...

Rengeteg cukrot eszem és borzasztóan sovány vagyok. Miért??!

Figyelt kérdés

Nem kérek kioktató kommenteket, tudom hogy nem egészséges, de így érzem jól magam.

Rengeteg csokoládét fogyasztok, mindenfélét: 1-1 Mars Sport szelet/nap + táblás Milka naponta.. naponta 1 mekis fagyit a melegben biztosan elfogyasztok.. sőt még csokilikőrt is teszek a tejes kávémba, cukros jogobella joghurt vacsora, és még pezsgőt is szoktam inni. :)

Ehhez képest 41kg vagyok és 158cm. Barátaim mondják, hogy ha fele úgy táplálkoznának, fele annyi édességet ennének, mint én már 100+ kg lennének.

Zsíros ételeket nem fogyasztok, pl. sajt, hús, krumplis ételek stb. Nem csak hogy nem szeretem őket, de puffadok, nagyon fáj is tőlük a hasam.

2023. ápr. 22. 23:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Amúgy az 1300 kcal kevés a magasságodhoz, nagyon maximum súlytartásra jó, de hízni nyilván nem fogsz ennyitől
2023. ápr. 24. 21:46
 22/22 anonim ***** válasza:
Táplálék allergiád van. Többet HO vagy ahová továbbutal, ők tudnak mondani.
2023. szept. 24. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!