Rengeteg cukrot eszem és borzasztóan sovány vagyok. Miért??!
Nem kérek kioktató kommenteket, tudom hogy nem egészséges, de így érzem jól magam.
Rengeteg csokoládét fogyasztok, mindenfélét: 1-1 Mars Sport szelet/nap + táblás Milka naponta.. naponta 1 mekis fagyit a melegben biztosan elfogyasztok.. sőt még csokilikőrt is teszek a tejes kávémba, cukros jogobella joghurt vacsora, és még pezsgőt is szoktam inni. :)
Ehhez képest 41kg vagyok és 158cm. Barátaim mondják, hogy ha fele úgy táplálkoznának, fele annyi édességet ennének, mint én már 100+ kg lennének.
Zsíros ételeket nem fogyasztok, pl. sajt, hús, krumplis ételek stb. Nem csak hogy nem szeretem őket, de puffadok, nagyon fáj is tőlük a hasam.
Pajzsmirigy probléma is lehet. Nem a cukortól hízik az ember, hanem a plusz kalóriától amit bevisz.
Az biztos, hogyha ezt így folytatod, akkor cukorbeteg leszel. Rosszul vagyok a gondolatfól is, hogy ezt így tolod
A pontos kalóriaszámolás kivitelezhetetlen.. van, hogy én is csinálok magamnak főtt ételt például palacsintát, ott nem tudom kiszámolni hogy az éppen megevett palacsinták mennyi kalóriát tartalmazhattak.. még csak körülbelül sem, hiszem nem mindegyik palacsinta egyforma, nem konyhai mérleg alapján teszek bele lisztet, tejet, nutellát, sütéshez olajat stb. hanem érzésre.
Nagyjából 1300-1700 kcal között fogyasztok minden nap, ezt biztosra ki tudom számolni, de tévedhetek 1-200 kalóriát.
Viszont ez alapján nem kellene ennyire vékonynak lennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!