Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Rengeteg cukrot eszem és...

Rengeteg cukrot eszem és borzasztóan sovány vagyok. Miért??!

Figyelt kérdés

Nem kérek kioktató kommenteket, tudom hogy nem egészséges, de így érzem jól magam.

Rengeteg csokoládét fogyasztok, mindenfélét: 1-1 Mars Sport szelet/nap + táblás Milka naponta.. naponta 1 mekis fagyit a melegben biztosan elfogyasztok.. sőt még csokilikőrt is teszek a tejes kávémba, cukros jogobella joghurt vacsora, és még pezsgőt is szoktam inni. :)

Ehhez képest 41kg vagyok és 158cm. Barátaim mondják, hogy ha fele úgy táplálkoznának, fele annyi édességet ennének, mint én már 100+ kg lennének.

Zsíros ételeket nem fogyasztok, pl. sajt, hús, krumplis ételek stb. Nem csak hogy nem szeretem őket, de puffadok, nagyon fáj is tőlük a hasam.

2023. ápr. 22. 23:09
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

A kérdés tulajdonképpen, hogy hogyan tudnék hízni 4-5 kg-ot?

Egyek napi 2 tábla Milkát és egy doboz fagyit, meg egy óriási kakaós csigát?

Mert ha rendesen ennék zsíros ételeket, akkor állandó rossz közérzetem lenne (haspuffadás, hasfájás stb.) nem tudnék már csokit enni.. viszont a csokira szükségem van.

Ettől vagyok vidám, jókedvű. A mindennapi kiegyensúlyozottságom szerves része.

2023. ápr. 22. 23:13
 2/22 anonim ***** válasza:
47%

"Rengeteg cukrot eszem és borzasztóan sovány vagyok. Miért??!"

Mert rohadt nagy mázlista vagy, azért! :D

2023. ápr. 22. 23:14
 3/22 A kérdező kommentje:
Nem csak a csoki... a cukros alkoholos italok, a cukros joghurtok, a fagyi.. ezekre gondolok, hogy ezek a napi kiegyensúlyozottságom szerves elemei.
2023. ápr. 22. 23:15
 4/22 anonim ***** válasza:
21%
158 centihez a 41 kiló nem borzasztóan sovány. Sőt, még csak kicsit sem sovány. Átlagos.
2023. ápr. 22. 23:18
 5/22 anonim ***** válasza:
64%
4, sajnos ebben nincs igazad, az már sovány.
2023. ápr. 22. 23:23
 6/22 A kérdező kommentje:
Nagyon sovány vagyok.. Az XS méretű ruha is van, hogy nagy. A bordáim kilátszanak, ha kihúzom magam. Nagyon gáz.
2023. ápr. 22. 23:26
 7/22 A kérdező kommentje:
Olyanok a lábaim szoknyában, mint két fogpiszkáló.
2023. ápr. 22. 23:27
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Akkor talán edzeni kellene, és akkor nem lenne a lábad fogpiszkáló.
2023. ápr. 22. 23:28
 9/22 A kérdező kommentje:

Edzést is próbáltam, hogy izmosodjak!

Fogytam még 3 kilót!!!

Rögtön abba hagytam.

2023. ápr. 22. 23:30
 10/22 A kérdező kommentje:
2-3 hétig edzettem napi 1 órát YouTube videók alapján. Szuper volt, jól éreztem magam az edzések után, de fogytam basszus..!!
2023. ápr. 22. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!