Össze lehet ennyit zabálni?
A férjemnek munkaügyben ki kellett mennie amerikába, ahova én nem tudtam vele menni az egyetem miatt. Mindig is vékony volt, 70 +- egy-két kiló volt, mikor kiutazott. a repjegyárak miatt sajnos ezidő alatt csak egyszer tudott hazalátogatni, az első két hónap után. Már akkor megjelent egy kis pocak rajta, ezen még nevettünk akkor. De amikor hazajött, nem lehetett ráismerni.. most 105 kiló. Elküldtem kivizsgálásokra, semmi baja nincs.
Tényleg össze lehet zabálni ekkora súlyfelesleget fél év alatt?
Amerikában igen, ugyanis ott az adagok is kb 2x akkora, mint értelmes helyen, plusz minden szrt növényvédőznek, hormonnal dúsítanak.
És nem is kell zabálni, amikor maga az ebéd kalóriatartalma is már bőven magasabb, mint másutt, telics.szve felesleges zsírral.
Egyébként ez nagyrészben a férjed sara, ugyanis ő nem volt képes odafigyelni a normális táplálkozásra.
Persze, lehet keresni a bűnbakot, meg szidni Amerikát 95%-ban a férjed a ludas, ugyanis USA is lehet értelmesen enni.
Ismerősék évtizedek óta kinn élnek, tök normális alkatú mind a kettő, mert nem zabálnak kétpfára, hanem megválogatják az ételeiket.
13. " Máshol azt eszel ami jól esik, és nem hízol heti 1 kilót."
Ez azért Nagyon egyénfüggő. Nekem itthon is nagyon meg kell válogatni mit eszek. Ha nem, havi 4-6 kg lazán feljön. Sajnos nem ehetek mindig azt ami jólesik.😔 Különben megint rövidúton közel 200kg lennék.
#14: havi 5 kiló az napi 1500 zsírba letárolt kalória.
Ahhoz igen sok cukrot kell zabálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!