Miért tudok ennyit zabálni?
Egy fél éve kezdődött kb, hogy állandóan csak ennék. Semmi másra nem tudok gondolni, csak a kajára.
Nagyon gyakran hányásig eszem magam, és még kb akkor is azt érzem, hogy ennék.
Hogyan tudnék végre megint normális lenni, és más dolgokat is élvezni? Azt vettem észre, hogy már a barátaimmal töltött idő is kínszenvedés volt, mert egyfolytában csak az járt a fejemben, hogy mikor mehetek haza zabálni.
Egyébként vékony vagyok, de akkor is idegesít ez, mert rengeteg pénz elmegy kajára, és nem akarok pszichiátriai eset lenni étkezési zavarral.
22/Lány
Nem vagy te kényszeresevő? Binge-eating
Velem ugyanez volt, csak gyógyszer hatására. Világéletemben vékony voltam, na akkor 2 hónap alatt +25 kiló. Csak zabáltam, napi 7 ezer kcalt, így visszaszámolva. Egyet nem rágtam rajta, csak tömtem és nyeltem le. Szeremcsére már fogytam, nagyon sokat. De... 50 kiló voltam, formás, nem pálcika. Most meg itt vagyok 56 kilósan, úgy, hogy nem tudok normálisan enni. Ez van. Vagy koplalok, vagy zabálok. Nem létezik közép, a szervezetemnek az túl unalmas. Most ezt úgy írom neked, hogy a mögöttem lévő hétben 750 kcal-on éltem, tegnapelőtt zabáltam 8000-et, aztán (tegnap) koplaltam (0 kcal), ma megint zabáltam 5000-et... A 750 kcal-os héten lementem 58-ról 53,8-ra, az első zabálást nem mértem, koplalás után voltam 54,5 és holnap megint leszek kb 58... A szervezetemnek annyi és én sem tudom mit csináljak. Holnaptól kezdve egy hétig, 400kcal- (-ban) leszek.
Ha tudsz, írj rám. Jól eltudnánk beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!