Több műszakos munkarendnèl hogy lehet tartani az IR diètát ha a kaja idők a cègnèl nem IR időpontokban vannak? Egy cèg ezt hogy fogja tolerálni mikor megadott szüneteket adnak?
Figyelt kérdés
Terhessèg alatt IR-es lettem, na most azt nem tudom ha visszamegyek dolgozni , akkor hogy tartsam az IR diètát?
Napi 6 vèrcukormèrèssel? Reggeli, ebèd, vacsora előtt ès után 1 órával mèrnem kell.Napi ötször enni, megadott időpontokban.
Most itthon vagyok, megoldható hogy tartsam bár így is körülmènyes egèsz nap az időzítőket beállítani, írnom kell folyamatosan a vèrcukornaplót is.
2023. ápr. 15. 07:19
1/1 anonim válasza:
Konzultálj erről az orvossal, dietetikussal. Amúgy alapból nem ajánlott ilyen munkabeosztás. De ha muszáj, akkor hozzá igazítják a terápiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!