Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan hízhatnék?

Hogyan hízhatnék?

Figyelt kérdés
Annyira vékony vagyok és már annyira nem érzem jól magam..kiskorom óta nagyon vékonyka vagyok 164cm 45-6-7-8kg kozott vagyok általában. Van egy kisfiam és mellette nem nagyon tudok oda figyelni a taplalkozasomra vezetni a haztartast stb orulok ha este le tudok ulni enni. Altalaba 2szer 3 szor szoktam enni egy nap de ezt se mindig tudom tartani. Valamilyen etrend kiegeszitot tudtok ajanlani? Vagy valamilyen gyogyszert amitol fel tudnek szedni par kilot? Legalabb 60 kilo szeretnék lenni😩 tudom hogy ezt gyogyszerekkel nem lehet el érni de valamivel el szeretném kezdeni.
2023. ápr. 12. 15:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%

B vitamin komplex. Én attól folyamatosan éhes vagyok, csak zabálnék.

Illetve ha már eszel, akkor este tedd, attól jobban hízol.

2023. ápr. 12. 15:45
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

Az On the spotnak volt egy része, ami valami afrikai telepről szólt, ahol menyasszonyokat hizlaltak, egész nap cukros tejet ittak.

De szerintem gyönyörű vagy, ahogy vagy ám!

2023. ápr. 12. 15:56
 3/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, olvass utána a kalóriatöbblet fogalmának!
2023. ápr. 12. 16:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Írass ki Parnassant mondjad szorongsz. Az meg fog dobni. Szedjed 1 évig kb.
2023. ápr. 12. 16:26
 5/14 anonim ***** válasza:
A világ legkönnyebb dolga. Eszel. Legyen igényed arra, hogy időt fordíts önmagadra. A kóros soványság sem egészséges, nem csak a másik véglet.
2023. ápr. 12. 17:47
 6/14 anonim ***** válasza:
Kalóriatöbblet. Zab, rizs, olajos ételek, és kész is.
2023. ápr. 12. 19:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Mit nem lehet tartani pl napi 2 étkezésen?
2023. ápr. 12. 20:04
 8/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk neked nem napi 2 kaja kell, hanem 3 nagyobb és 2 nasi.

Nem kell csodálkozni, hogy sovány vagy, ha annyi idényed nincs, hogy leüljél és ebédeljél - persze, mert a gyerek... a gyerek jó kifogás, de nem ok.

De amíg neked nem jön, hogy oké, reggelizek, ebédelek vacsorázok - ez az alap, meg erre mindig van időm - akkor nincs miről beszélni.

2023. ápr. 13. 13:27
 9/14 A kérdező kommentje:

Utolsó két válaszoló: ha lesz gyereketek meg értitek. Én nem szeretek úgy enni ha közben forog a ház. A gyerekem meg sír rajtam hogy játszak vele stb. Ha már eszek egyek rendesen nem? Altalaban akkor eszek ha alszik a gyerek delutan es este egy jo nagy adagot. De persze van mikor el van játszik a ház is kitakaritva akkor persze le ülök enni. De akármennyit eszek nem tudok hízni egyszerűen.

Egy olyan gyogyszert szeretnék ami meghozza az étvagyam is meg szedek fel tole par kilot.

2023. ápr. 14. 14:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Jaj , nem kellenek ezek a mártírkodó kifogások, meg lenéző duma! Gyerek mellett is kell és lehet is időt szánni magunkra, ez az ő érdeke is, hogy egy egészséges, nem leharcolt, energiahiányos anyja legyen. Van gyerekem, úgyhogy tudom mit beszèlek.

Ha meg nem teszel magadért felesleges panaszkodni, neked így is jó. Egyéb esetben törekednél a megoldásra.

2023. ápr. 14. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!