Véletlenül megettem egy egy éve lejárt gabonpelyhes megbontott zacskó müzlit?
Figyelt kérdés
Lehet bármi bajom? Ízben nem volt más, de véletlen összekevertem és nem a frisset hanem a régit ettem meg, egy éve lejárt és megbontva volt.
Az ilyen gabonás müzli amit tejben szoktak tenni
2023. márc. 19. 11:16
11/12 A kérdező kommentje:
Jelentem, nem okozott gondot
2023. márc. 20. 22:51
12/12 anonim válasza:
Az emberek nem tudnak különbséget tenni sajnos a "szavatosság" és a "minőségét megőrzi" között...
Azt hiszik, utóbbi ha lejár, akkor a termék kuka, mert különben vérhasban kimúlik egy órán belül ha megeszi...
Nem.
Minőségét őrzi meg addig, nem pedig szavatosságát. Ez utóbbi vonatkozik arra, hogy ha az lejár, akkor már nem kéne megenni.
Egy műzlinek semmi baja nem lesz, max bepenészedik, megeszi a molykukac, vagy pedig csak simán kissé dohos íze lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!