Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Véletlenül megettem egy egy...

Véletlenül megettem egy egy éve lejárt gabonpelyhes megbontott zacskó müzlit?

Figyelt kérdés

Lehet bármi bajom? Ízben nem volt más, de véletlen összekevertem és nem a frisset hanem a régit ettem meg, egy éve lejárt és megbontva volt.

Az ilyen gabonás müzli amit tejben szoktak tenni

2023. márc. 19. 11:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Ha néhány órában belül nem jön rád a hasmenés vagy a hányinger, akkor semmi bajon nem lesz tőle. Én a koronavírus első hullámában ettem meg a 2016 végén vásárolt müzlimet, és azon kívül, hogy ízre kicsit avas volt, a világon semmi baja nem volt.
2023. márc. 19. 11:17
 2/12 anonim válasza:

Alapbol minden élelmiszerre kötelező ráírni egy dátumot. Ez nem azt jelenti hogy utána lerohad a beled, hanem hogy e dátumig a legjobb.

Nyilván egy tejet nem célszerű mondjuk 2 honappal lejarta utan meginni, de ilyen műzliknek amikben elég sok a cukor, nem hinném hogy baja lenne, talán még több évet is kibírna

2023. márc. 19. 11:25
 3/12 A kérdező kommentje:
Ha ma nem jön rám ilyensmi akkor esélytelen hogy holnap rám jöjjön?
2023. márc. 19. 11:26
 4/12 anonim válasza:

Szerintem igen. Ha estig nem lesz semmi bajod akkor holnap se.

Talántalán reggel de igen csekély az esély arra is

2023. márc. 19. 11:28
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
A holnap tényleg nem valószínű. Az ételmérgezések rendre megmutatkoznak pár órán belül, de az is főleg húsoknál, tejtermékeknél, penészes pékáruknál jellemző. Ultrafeldolgozott, cukrozott, adalékanyagokkal ellátott müzliknél én nem aggódnék a szavatossági idő miatt.
2023. márc. 19. 11:33
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

Én meg direkt ettem meg rég lejárt zacskós müzlit. Semmi bajom nem volt tőle. Kicsit fura volt benne az aszalt gyümölcsök színe de ennyi.

Szerintem semmi bajod nem lesz tőle.

2023. márc. 19. 11:36
 7/12 A kérdező kommentje:
Ohh rendben köszönöm a megnyugtatásokat
2023. márc. 19. 11:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg lesz egykis hasmenés, de ha ma semmi akkor ennyi volt xd semmi nek lesz
2023. márc. 19. 11:46
 9/12 anonim ***** válasza:
És hogy jöttél rá utólag, ha se előtte, se alatta nem nézted meg?
2023. márc. 19. 19:44
 10/12 A kérdező kommentje:
Nemrég vettem egyet és gondoltam kiprobálom, de valahogy az egy éve lejárt müzlit fogtam meg és azt ettem meg. Aztán a végén amiután megettem, gondoltam ránézek hogy ez meddig jó..hát 2022ig
2023. márc. 19. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!