Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem egyhangú táplálkozás ez?

Nem egyhangú táplálkozás ez?

Figyelt kérdés

Összeköltöztem egy pasival...szeretem őt meg minden, viszont a kajálási szokásai egyhén szólva is furák.

1 héten 1x főz.

Egész hétre.

A reggelije minden hétköznap 4-5db főtt tojás paradicsom, paprika 4 szelet abonett és 1 alma.

A tojàst minden reggel főzi nekem is.

Az ebédje-ezt főzi le előre hétvégén- a hónap 1. Hetében pörkölt sertés vagy marhahúsból mellé kovi ubi vagy csalamádé.

Köretnek tarhonya vagy szarvacska.

A 2. Héten spagetti daràlt marhahúsból.

A 3. Héten begyártarhonya mellé savanyúság.

A 4. Héten tonhalas vagy szardíniás orsó tészta.

És ez ismetlődik 4 hetente.

A vacsora

1. És 3. Hét Sertéskaraj hírtelen sütve, mellé saláta + öntet. Csípős v 1000 sziget, 1 szelet kenyér.

2. És 4. Hét virsli savanyúság 1 szelet kenyér.

És rendesen megmagyaràzza, hogy amit ő csinál az finom-tényleg az am-de nem minden nap hónapokig, évekig...

És hogy ő megszokta hogy a nők nem tudnak főzni, ha meg igen akkor szívességet tesznek nem pedig alap hogy a ferfi elé teszik az ételt.

Neki meg nem kell szívesség senkitől se megcsinálja ő magának.

Én meg sütök neki csirkecombot, rántott húst..csinàlok hús és bablevest.

Ő eszi utána meg el van ájulva hogy de finom.

Tehat próbálom szelidíteni )

De a kérdésem.

Az amiket ő eszik minden nap.

Az egészséges?

Mert amúgy magas és izmos.

Heti 3x kondizni is jár.

2023. márc. 17. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Kapásból felsoroltál legalább 15 különböző élelmiszert, úgyhogy pont nem tűnik egyhangúnak. Egy kondis hajlamos belesni a "csirke-rizs, tojás-zab" problémába, de a bikádnak pont egy teljesen korrekten összeálított, széles spektrumú gyúrós étrendje van. Az biztos, hogy én soha nem akarnék olyan csajt, aki a gyakorikerdesek.hu-n panaszkodik a táplálkozási szokásaimról és a párkapcsolati dolgaimról.

"amiket ő eszik minden nap Az egészséges?"

Mit jelent az, hogy egészséges? A dietetika nem használja ezt a fogalmat, csak a Nők Lapja. Definiáld ezt a fogalmat. Ja meg azt tudd, hogy egy kondis ritkán egészségügyi szempontok alapján tervezi meg az étrendjét. Számára a cél az izomépítés, és ez nem mindig esik egybe a Femina.hu által leírt healthy lifestyle baromságokkal.

2023. márc. 17. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Jól tolja a srác. Kicsit egyhangú, de nincs baj ha neki jó így. Az egészséges dolog túl van lihegve. Pont az olyan emberek szoktak beszólni hogy egysíkúan eszek akiknek a változatos táplálkozás az hogy egyik nap hotdog, másik nap szilvás derelye.
2023. márc. 17. 18:43
 3/6 A kérdező kommentje:

1.

A csirke/rizs/brokkoli korszakáról mesélt nekem.

Azt mondta hogy a végén amint natúr csirkemell ért a szájához, abban a pillantaban indult a hányás.

Utána váltott sertésre, marhàra és halra.

Szóval csirkemellet csak rántotthúsban eszi meg, vagy karajból.

2023. márc. 17. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

Ne mondd már nekem, hogy egy étel, amiben hal vagy hús van 1 hét alatt nem romlik meg? Én nem vagyok egy ilyen "jujdobjukki másnap" típus, tényleg, de bazdmeg egyhetes tonhalas tésztát nem ennék meg.

Egy dietetikus szívinfarktust kapna ettől az étrendtől, szinte csak "rossz" fehérje és szénhidrát. Nem kellene végletekbe esnie (csirke/rizs/brokkoli vs napi 2x hús és napi 5 tojás), lehet kiegyensúlyozottan étkezni úgy is, hogy nem esik a "csirke-rizs, tojás-zab" problémába, ahogy az 1-es írta, de nem is így eszik, hogy csak húshúshús meg tészta/tarhonya.

2023. márc. 17. 23:09
 5/6 A kérdező kommentje:

4.

Nekem ne mond, mert én is ezt kerdeztem tőle.

De ő amint kihűl a tészta teszi is be a mélyhűtőbe.

Van rengeteg kajásdoboza és abba porciózza ki a kaját konyhamerleggel.

Szóval megromlani nem romlik meg.

2023. márc. 18. 01:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Nincs baj vele, sőt még spórolni is tud így.

Arra figyelj, hogy gyümölcsöt, zöldséget egyen és rendben van.

2023. ápr. 3. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!