Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Más is nagyon nehezen viseli...

Más is nagyon nehezen viseli a diétát?

Figyelt kérdés
2023. márc. 17. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:
42%
Igen, végre elszántam rá magam, így mostmar tényleg megy, de valamiért lelkileg nehéz
2023. márc. 17. 15:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Én 4 éve váltottam életmódot. Nem állandó jelleggel, de igen, vannak olyan időszakaim, hogy, basszus, szép és jó meg lefogytam blablabla, de azért ez elég sok lemondással járt és egész további életemben így kell korlátozni magam nehogy visszahízzak. A heti 10 óra edzésről nem is beszélve ami elég fárasztó, de szükségem van rá. Időnként rámjön az önsajnálat, meg sokszor nagyon irigy tudok lenni azokra akiknek simán gyorsabb az anyagcseréje, leszarják ezt az egészet, nem kell figyelniük mit, mennyit esznek, mégse híznak.

De összességében sokkal jobb így az életem :), bár még szoknom kell, csak 1 éve normális a súlyom, ahhoz képest hogy huszonévig el voltam hízva. Az utolsó időszakban a fogyás kezdete előtt, már elég durván. Szóval jobb ez így, Még ha rengeteg munka is van benne, hogy egy egészséges testsúlyt, ami másnak semmi erőfeszítésébe nem kerül, fent tudjak tartani.

2023. márc. 29. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!