Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Front van? Mas is nehezen...

Front van? Mas is nehezen viseli a mai napot?

Figyelt kérdés
Szorongos vagyok, jobban mint szoktam. Gyogyszert szedek, persze nem eletbiztositas az se, a hidegebb idot nehezen viselem, most is kerulget kicsit a panik, pedig okom nincs ra. Mas is rosszul van ma? Az idojaras az oka?
2019. szept. 23. 11:12
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
33%
Milyen gyógyszert szedsz?
2019. szept. 23. 11:17
 2/26 A kérdező kommentje:
Bocsanat, ezt kifelejtettem, szorongasra-panikra szedek Escitilbol fel szemet, Xanaxbol egy szemet 0,25oset.
2019. szept. 23. 11:19
 3/26 anonim válasza:
100%
Szerintem is katasztrófa a mai nap. Minden olyan szürke és borult. A környezetemben is mindenkit megvisel. A munkahelyünkön is inkább csak aludnánk egész nap (mondjuk én mindig).
2019. szept. 23. 11:32
 4/26 anonim ***** válasza:
31%
Kevés az az Escitil, az egész szem kellene neked.
2019. szept. 23. 11:34
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát én alig élek ma. Az ágyból is alig bírtam reggel kikelni, fáj a fejem, nyűgös vagyok, nem jó a gyomrom stb.

Igen, hidegfront van. Remélhetőleg holnapra elmúlik és mind összeszedjük magunkat.

2019. szept. 23. 11:34
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is érzek egy diszkomfort-érzetet, voltam már jobban is, szorongásos panaszaim felerősödtek.
2019. szept. 23. 11:40
 7/26 A kérdező kommentje:

A fejem nekem is fajdogal, de inkabb a felerosodott szorongas ami zavar.

Igen, lehet keves az Escitil, az elejen ugy tunt eleg a fel szem, de most keszulok letenni. Mar kicsit elegem van belole abbol a szempontbol, hogy allandoan kiejtem a kezembol, elkeverem valahova.

2019. szept. 23. 11:44
 8/26 anonim ***** válasza:
Én is furán érzem ma magam, ideges, depis vagyok, pedig nincs rá okom, de egy eláraszt a mélabú és valami hülye félelemérzet.
2019. szept. 23. 11:54
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Dettó, bár én pár nappal ezelőtt éreztem. Ahogy elkezd szürkülni teljesen megbolydul a belső órám és minden bajom van.
2019. szept. 23. 11:57
 10/26 anonim ***** válasza:
Mióta szeded? Ha nem múlik a szorongás ne tedd le, hanem vedd fentebb az adagot (de beszéld meg a dokival).
2019. szept. 23. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!