Front van? Mas is nehezen viseli a mai napot?
11/26 A kérdező kommentje:
Annyira utalom ezeket a szurke oszi napokat, hideg van meg eso... Raadasul rosszullet is. Ah. :D
Kicsivel tobb, mint 1 eve szedem.
Na de ha nem szüntette meg a szorongásodat, akkor miért nem szóltál hamarabb a dokinak?? Már rég ki kellett volna gyógyulnod belőle. A frontint is minden nap szeded egy éve?
2019. szept. 23. 12:31
13/26 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy nem szuntette meg, hanem vannak rosszabb napjaim. Sokkal jobban vagyok, mint a gyogyszer elott, de ha ugy van, ramtor a panik, csak nem teljesedik ki, nem lesz belole panikroham, es hamar elmulik. De ez ritka, az eros szorongasnal meg szokott allni a dolog, kb hetente-kethetente egyszer. Nem Frontint szedek, hanem Xanaxot (amit mondjuk en is sokallok, attol fuggetlenul, hogy kis dozis).
A xanaxot rendszertelenül szeded, vagy minden nap?
Én ettől függetlenül szedném azt az egész szem Escitilt is, teljesen el kellene múlnia a szorongásnak is.
2019. szept. 23. 12:46
15/26 A kérdező kommentje:
Mindig elalvas elott veszem be a gyogyszereket, nem hagytam ki egy szemet sem soha. Altalaban este 10 es hajnal 3 kozott veszem/vettem be, nyilvan nehany hetvegere vonatkozik a kesobbi idopont. Alkoholt nem iszok ra. Jobban felek, minthogy kockaztassak. :D
Vannak olyan szituk, amikor gyogyszer ellenere tutira rosszul leszek, altalaban ha nagyon azon agyalok, hogy uristen tuti rosszul leszek. Utana ha elmulik az erzes (altalaban bulikor van, ha vannak nalunk, ha mi vagyunk mashol akkor rosszabb), akkor felszabadult vagyok es jol erzem magam, csak azt a fel orat kell kibirnom. Horrorfilmet nem tudnek vegignezni, de nem hidegen hagy ha a neten olvasom, hogy megoltek valakit, azelott rosszul lettem ennyitol is.
Érdekes nálam is ez volt, hogy ha megöltek valakit filmen, azt nem bírtam nézni ...és még most is néha nem bírom. Ettől függetlenül keresned kellene egy másik orvost, mert a frontint nem kéne egy évig szedni, max pár hónapig, másrészt az antidepi meg kevés. 1 egészet kellett volna adnia a dokinak és már rég teljesen jól kellene, hogy legyél.
2019. szept. 23. 13:11
17/26 A kérdező kommentje:
SZTK alapon mentem dokihoz. En szoltam most neki, hogy amugy le akarom tenni a gyogyszert. Akkor talalkoztam vele utoljara mikor eloszor felirta a gyogyszert, azota csak receptet kapok. Azert akarta, hogy csak felet szedjek, mert nem volt veszes az allapotom. Igazabol akkor van bajom, ha van idom agyalni a hulyesegen. Ha porog a napom, akkor semmi bajom.
Okés csak fél xanax egy év után kb. annyi, mintha bekapnál egy pez cukorkát. Keress egy másik pszichiátert, aki foglalkozik is veled. Teljesen el kell mulasztani ezt, ne elégedj meg félmegoldással.
2019. szept. 23. 13:24
Viszont lehet, hogy a gyógyszer mellé akkor elég lenne a pszichoterápia és tényleg nem kell emelni a gyógyszeradagon (a frontint meg inkább eseti jelleggel szedni, de ne rakd le csak úgy, hanem mondjuk egy hónapig felezd, a félszemet, aztán hagyd el teljesen ...vagy kérd ki az orvos véleményét)
2019. szept. 23. 13:29
20/26 A kérdező kommentje:
Igazabol azt olvastam, hogy az antidepi lerakasanal jo ha van nyugtato, bar nem tudom mennyire erosodnek fel ilyenkor is a tunetek, rossz lesz e annyira, mint a kezdesnel.
Volt valami pszichoterapia szeru valami az egyik pszichologussal, de azert ereztem, hogy mindenfele kezelesi modszerbe kicsit belenyult, aztan annyi. Most olvasgatok ilyen jellegu konyveket, hatha autodidakta mod is hasznal valamit.
Kapcsolódó kérdések: