Számomra az evés egy szükséges rossz. Mit tegyek?
Nem szeretek enni. Ha eszek, elunom magam. Sosem éreztem élvezetet evés közben. A finom ízek is ritkán mozgatnak meg (szinte csak az édes dolgokat élvezem, de nem élhetek azon). Ha asztalhoz ülve kell ennem, pár falat után tele leszek. Csak filmet nézve tudok enni, de akkor is úgy, hogy gondolkozás nélkül, robot módra lapátolom az ételt.
Sosem vagyok éhes szinte. Inkább azt veszem észre, hogy végre ettem és pár óra múlva már jön is a következő “kötelező” zabálás. Direkt az idézőjel, felnőtt vagyok, senki sem kényszerít. A saját érdekemben próbálok rendszeresen enni. Vékony vagyok, 54kg és 168centi, nő.
Valami tipp, hogy megszeressem a kaját? Nem főzök szerintem rosszul, a párom szereti amit főzök. Az éttermi kajákat sem eszem jó szívvel. Csak az édességre fanyalodok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!