Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ki hol vesz IR dietahoz...

Ki hol vesz IR dietahoz megfelelő kenyeret? Illetve szerintetek ilyen alap gondolkozás jo lesz a diéta tártasahoz?

Figyelt kérdés

1. Cukormentes alternatív tej+ nescafe+ kollagen, vitamin

2. Ra fél órára 2 szelet kenyer sonka zöldség

3. Ebed, ami éppen itthon van, feher lisztes köretek nelkul, kenyérrel zöldséggel.

4. Gyümölcs, alma, mandarin, majd barack stb…

5. Vacsi? Nincs ötletem, fozni ilyenkor nem lesz idom, vagy ugyanaz mint a reggeli, vagy kis sali sonkával ilyesmi

Mit gondoltok?

Itthon vagyok a gyerekekkel, nincs kapacitások külön fozni.

2023. márc. 13. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi a napi kalóriakereted?
2023. márc. 13. 10:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem számolok kalóriát, 130 g ch.
2023. márc. 13. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
Ez a 130 gramm honnan jön? Egyetlen szakirodalmi anyag sem erősíti meg enne a létjogosultságát. Az utóbbi évek kutatásai egyértelműen mutatják, hogy az inzulinrezisztenciának többek között a fizikai aktivitásnak nem megfelelő kalóriabevitel az oka, nem magában a szénhidrát. Az magában nem fog tartós javulást hozni, hogy drasztikusan leredukálod a szénhidrátot. Hány kiló vagy, és milyen magas?
2023. márc. 13. 10:37
 4/4 anonim ***** válasza:

A vitaminokat evés után vedd be, jobban fel tudnak szívódni.

Vacsira ehetnél még tojást (pl. zöldséges vagy gombás rántotta), halkonzervet (pl. tonhal), sajtot, túrót, jó a változatosság. Gyorsan elkészül még a sült csirkemáj, mirelit halszeletek párolva, csirkemellszeletek sütve, sült édesburgonya karikák. A gyümölcsök mellé ehetsz egy marék diót, mogyorót, mandulát.

Két ovis gyerkőc mellett kezdtem el diétázni, nekem sem volt sok időm főzőcskézni.

Kenyérrel kapcsolatban nem tudok segíteni, gluténérzékeny vagyok és nem eszek kenyeret.

2023. márc. 16. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!