Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tejtől, tejföltől nem, tejszín...

Tejtől, tejföltől nem, tejszíntől pedig fáj a hasam. Ételintolerancia?

Figyelt kérdés

Megiszom egy pohár tejet semmi bajom. Tejfölt eszem attól sem. Viszont ha a tejszín bele van főzve az ételbe tuti, hogy felpuffadok és hasmenésem lesz tőle. Illetve azt vettem még észre, hogy a zsíros ételektől szoktam kicsit felpuffadni. Mondjuk egy húslevestől felpuffadok, fáj a hasam. Viszont ha beeszek házi kolbászbol tejföllel attól semmi bajom. Számomra érthetetlen.

Esetleg van valakinek hasonló panasza?

Mostmár kicsit elegem van úgyhogy holnap elmegyek a házidokihoz, hogy írjon ki valamilyen vizsgálatra, hogy kiderűljön mit ehetek és mit nem.

Egyébként edzőterembe járok, odafigyelek, hogy mit eszem. Tehát nem vagyok teljesen laikus az étkezést tekintve.

2023. márc. 12. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a zsírosakra vagy érzékeny, az epegondot jelezhet.
2023. márc. 12. 19:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Hamarosan kiderűl.
2023. márc. 12. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!