Keveset eszek ?
Figyelt kérdés
Reggelire álltalában 2 szelet szalámis, felvágottas pirítóst szoktam enni zöldséggel, sajttal, gyümölccsel. (Ez álltalában 500-600 kcal szokott lenni.)
Ebédre az aktuális kosztot eszem pl rántott hús krumplipürével (500-700 kcal.)
Vacsorára meg már csak nassolni szoktam pl joghurtot gyümölcsökkel. (400-500 kcal.)
Szerintetek ez így kevés ?
Az alapanyagcserét bőven átlépem, de a vacsorát ettől függetlenül egy kicsit szegényesnek érzem 😅
23/N
2023. márc. 8. 11:34
2/7 anonim válasza:
Az a gond inkább, hogy számolgatod...
3/7 anonim válasza:
1700-1800 kalória tényleg nem feltétlenül kevés. Hogy mi számít kevésnek, az főleg attól függ, hogy milyen a fizikai aktivitásod. Én anno kőművesként elpusztultam volna 2000 kalória alatti energiabevitellel, de amióta irodai munkát végzek, azóta nekem is simán elegendő 1800-1900 kalória.
4/7 anonim válasza:
2 szelet pirítós, fixen nincs 600 kcal :D
5/7 anonim válasza:
Magyarul: fogalmad sincs, mennyit eszel :D Röviden és tömören.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
3-as
Én most jelenleg konyhán vagyok kisegítő. Nem tudom, hogy ehhez az aktivitáshoz mennyire elegendő ez az étrend.
4-es
Nem maga a pirítós ennyi kcal, hanem vajjal, feltéttel...
2023. márc. 8. 21:03
7/7 anonim válasza:
Akkor sem annyi, hacsak nem 3 evőkanál vajat rápakolsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!