Az normális ha minden reggel van székletem??
Figyelt kérdés
Már elegem van belőle. Mindig bezavar.. legszívesebben el se mennék wc-re csak akkor meg kellemetlen eléggé utána egész nap2023. márc. 3. 08:32
11/15 anonim válasza:
Ez a lehető legnormálisabb, minden nap reggel. Az egészséges embereknél így van ez. Én is megyek minden reggel.
12/15 anonim válasza:
Teljesen normális. Nekem napi 2x van, és még erre is azt mondta a háziorvos, hogy teljesen normális.
13/15 anonim válasza:
11.
Semmi köze az egészséghez. Teljesen normális az is, ha NEM így van.
14/15 Senior Séf válasza:
A lehető legnormálisabb, kérdező. Ha nem ürítkezel reggel, a pangó székletből egész nap szivárognak vissza a méreganyagok a szervezetedbe.
15/15 anonim válasza:
14.
Ekkora hülyeséget!
Először is a végbélből már csak vizet vesz vissza. Másodszor ilyen alapon a reggel helyett behelyettesítünk bármilyen más napszakot és mondhatjuk azt, hogy:
ha nem ürítkezel délelőtt/délután/este/éjszaka közepén, a pangó székletből a megelőző 24 órában szivárognak vissza a méreganyagok a szervezetedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!