Ki mit eszik fogyókúra alatt? Kb 120kg (làny)vagyok 156cm🙄 tippeket kérek. Szeretnék lefogyni legalàbb 25-30kg-ot Nyàrra.
Figyelt kérdés
Ma kezdtem el mozogni kicsit, a youtobon a túlsúlyosoknak való edzős videót. Utána ittam jó sok vizet,és ettem 3db vékony főtt répàt, és fött tojást 3dbot abból is2023. febr. 23. 18:56
11/15 anonim válasza:
Ez húlyeség hogy a drasztikus fogyást nem leget tartani én már 4hete vagy 5hete tartom. Csak az nem tudja tartani akiben nincs akarat.
12/15 anonim válasza:
" 4 vagy 5 hete tartom"😂😂😂😂 Erről majd évek múlva nyilatkozz mennyire tudod tartani.
13/15 anonim válasza:
Évek mulva 😁😁😁😊😊 18éves koromtól tartottam 23éves koromig aztán szerelmes lettem híztam 8kilót és most megint elkezdtem 😅😅😅😅😅 már csak 4 kilót akarok leadni aztán tartom a súlyom. Amúgy nekem azért könnyű mert 13órától meló este 19óra vacsora egy sonkás zsömle és 20órakkor végzek aztán haza jövök és örülök ha alszom és 13óra előtt nem eszem soha. Nem azért mert nem akarok ha nem mert nem vagyok éhes Amerikába szedtem fel 8kilót a barátom szűlei ott élnek.
14/15 anonim válasza:
De azért híztál, szóval mégse tartottad.
15/15 anonim válasza:
Le írtam hogy szerelmes lettem. És azért nem tartottam de már tartom egy jó hosszú ideje. 6.kiló eddig reggel mértem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!