Ki mit eszik fogyókúra alatt? Kb 120kg (làny)vagyok 156cm🙄 tippeket kérek. Szeretnék lefogyni legalàbb 25-30kg-ot Nyàrra.
"ittam jó sok vizet,és ettem 3db vékony főtt répàt, és fött tojást 3dbot abból is"
Tipikus ökörség, ami fenntarthatatlan és káros. Olvasd el ezt a cikket, és érteni fogod, hogyan működik a fogyás:
És még miket ettél?
Fontos, hogy ne legyen hirtelen drasztikus változás, mert akkor azt nem fogod tudni tartani.
A sima dolgokat ha teheted cseréld teljes kiőrlésűre, figyelj a fehérje bevitelre. Nincs olyan amit tényleg nem ehetsz, ha figyelsz a mennyiségre
Már egy ideje a pàrom és én csak teljes kiőrlésű kenyeret eszünk , elhagytuk a cukros űditőket , édességeket
Csirke mellet és rizst ettünk ebédre, van úgy hogy mirelit zöldséggel vagy céklával, uborkàval.
Reggelire főtt tojás , vagy teljes kiőrlésű kenyér egy két szelet enyhén megvajazva csirkemell szalàmival.csak nàlam van a baj mert a pàrom betartja ezeket , fehérjeporokat iszik stb az alakja neki jó , csak nálam szokott lenni a baj hogy péksüti, gyorskaja, üdítő
Az üdittőt már elhagytam, meg màtol oda figyelek elhatàroztam csak azért nehéz elkezdeni, de ezen csak a sok mozgás fog vàltoztatni , meg oda kell figyelni mit mennyit eszek
Nem akarlak elkeseríteni, de nyárig nem fogsz leadni 25-30 kgt.
Mondjuk egy évre lenne ez reális célkitűzés.
Ne éheztesd magad. Az jó irány hogy elhagytad a finomított pékárut, üdítőt. Én azt javaslom, minden étkezéshez egyél sok zöldséget, mert akkor jobban eltelsz, a rostok pedig segítik az emésztést. Pl szendvicshez kb ugyanakkora mennyiségű paradicsom/paprika/uborka/újhagyma stb. Ebédhez rengeteg savanyúság vagy saláta. Akár ki is válthatsz köretet zöldséggel teljesen.
Illetve a soksoksok víz fontos még. Legalább 2-3 liter egy nap, az éhségérzeteden is javít, főleg ha evés előtt iszol.
Sok sikert!
5\5 köszönöm szépen
Tudom hirtelen sem jó a gyors fogyás.
7\8 Nagyon ügyes vagy gratulàlok.
Igen tudom hogy nem szabad mindent kiiktatni hisz amikor végeztem az általános sulival 8.ba akkor sikerült 20 kgot leadni , persze akkor nem 100kg fölött volt a súlyom de közel a 100hoz 80 kg voltam a házi gyerek orvosom kérte hogy álljak rá a mérlegre (akkor egy kis megfàzasom lehetett) és làtta is hogy striás a hasam ráálltam a mérlegre talán (15 éves lehettem) és elszégyeltem magam meg ő is mondta nekem szégyeljem el magam hogy ennyi évessen még egy kismamának sem ennyi a súlya anyu előtt mondta ezt akkor éppen bejött velem anyu is :D anyu mondta is hogy igaza van a doktor úrnak igaza is volt, aztán vettem egy nagy bátorsàgot hogy megmutatom magamnak is és másnak is hogy letudok fogyni, aztàn elhatároztam hogy lefogyok volt egy kisnaplóm és írtam valami motívációkat a netről:D meg célokat tűztem ki, és írtam hogy mikor hàny kg voltam menyit fogytam stb.anyu mindig sokat főzőtt fűszeressen 5en vagyunk a (családban)mindig azt ettem amit ők, csak kis adagokat és mellette sokat mozogtam ugrokötél, aerobik vidiről nézve, amikor elkezdtem a középsulit akkor szerencsére màr 55-65 kg lehettem nagyon jó kis formám lett aztan tizedikbe meg ismertem a pàromat akivel (5éve vagyok együtt) aztán jött a sok péksüti csipsz, üditő , éttermi kaja, gyors ételek, fànkok, akkor nem jött rám ez a súly felesleg aztàn amikor ösze költöztünk lassan(4éve) ugye végeztünk sulival,albiba lakunk aztán elkellett menni dolgozni, 3műszakban kerültem volt hogy este kellett ennem, ülő munkàt végeztem nemtudtam mozogni ez volt a baj, örültem hogy hétvége legyen végre, nem ment az edzés, a párom közben tömegelt ette előttem a finomsàgokat aztán neki sikerült is a céljàt nagyon sovány volt mikor megismertem aztàn eljàrt konditerembe gyúr fehérjéket iszik meg oda figyel rendessen , közbe a jogsit is letette és nem jàrunk sehova gyalog.ő elérte a céljàt de sajnos én nem dagadtabb lettem mint voltam és nagyon rosszul is érzem magam főlleg ha boltba vagy valahova megyünk az alakom végett hogy nem voltam én ilyen.mérlegre nem merek rà àllni. De tudom én tehetek erről csak nekem kell tenni érte.
Ugyanazt eszem amit fogyás után.:) Mivel én életmódváltásként tekintek rá , nem kúraként. A kúrák időszakosak, és ha ez időszakos lenne, marha gyorsan visszahíznék.
Amiket enni szoktam: húsfélék, zöldségek, tojás, sajtfélék, joghurt/ tejföl, olajos magvak szénhidrátcsökkentett kenyér és tészták mértékkel, diabetikus édességek mértékkel. Havi 1 csalónapom van , amikor azt eszem amit csak megkívánok😊 És heti 5 napon sportolok.
4 éve élek így. 3 év alatt fogytam le, 1 éve súlyt tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!