A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
22 szavazat
1/10 A kérdező kommentje:
Igazából ez a kérdés nem is nekem kell, a tesóm kérdezi. Most lett 4.-es, és nem szeretne otthon ebédelni.Én már rég voltam menzás, ezért is írtam ide.(Bocsi,elírtam a kérdést.)
2023. febr. 21. 14:06
2/10 anonim válasza:
Nem iratkoznék, mert ehetetlen a kaja.
Tudom, mert időnként mi is eszünk belőle. Többek között sótlan vacak - és nem lehet megsózni.
3/10 anonim válasza:
Nem mindenhol ehetetlen, van ahol finom, sót meg lehet bevinni.
4/10 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__121442.. - ez is a tiéd?
5/10 A kérdező kommentje:
Nem, akkor más is érdeklődött ilyen témában
2023. febr. 21. 15:42
7/10 anonim válasza:
Igen, max. ha nem finom, a következő hónapban nem kell újra befizetni. Amúgy meg mit enne a naponta ebédidőben?
9/10 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagy válogatós és milyen a menza, mert az is változó színvonalú. Anyagilag megéri valószínűleg, de ha alig eszel valamit belőle, akkor még az is sok érte. Volt olyan osztálytársam, aki annyira szerette, hogy mindig eltűntette az egész adagot, én meg 5 napból 3-szor alig ettem belőle, mert nem bírtam megenni azokat az ételeket... Pedig annyira én nem vagyok válogatós amúgy, de a menzai konyha a rengeteg spenóttal és babfőzelékkel nem jött be. Szóval nem mindenkinek éri meg.
10/10 anonim válasza:
En imadom a menza kajakat. Ugyanakkor Magyarorszagon sok a simlis atbaszas, szoval nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!