Ha új házi orvoshoz megyek beiratkozni, milyen irataimat fogja kérni?
Figyelt kérdés
Miket kell vigyek?2021. máj. 7. 12:38
2/8 anonim válasza:
Személyi, lakcím, TAJ. És ha akarod/tudod, te is kikérheted a régi lapodat az előző dokidtól.
3/8 anonim válasza:
Semmilyent,mert ez belső információn megy keresztül,neked csak annyi dolgod van hogy az új helyen megjelensz és elmondod hogy ide szeretnél bejelentkezni .
Sok hülye most fogja írni,hogy ez nem így van !
Ne foglalkozz,velük intézd .
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg gépből átkér mindent, nem kell semmi. Nekem legalábbis nem kellett, de azért a biztonság kedvéért vidd el az irataidat
5/8 Ékezetes billetyűzet válasza:
Nyilván igen, úgy megy már, ahogy #3. és #4. mondja, de azért jobb, ha elviszed az adataidat is.
6/8 anonim válasza:
Mi van???
Múlt hónapban voltam ez ügyben. Igenis kellettek az okmányaim.
Másképp holnaptól én leszek a dokimnál Orbán Viktor, és neki küldetek minden számlát.
7/8 anonim válasza:
6-os Magadnál vagy ?
Kicsit introvertált vagy kezeltesd magad !
8/8 anonim válasza:
Bizonyára igazolni kell magad, új orvos nem ismer, elkéri majd a személyid, TAJ kártyád, ez alapján már látja majd a rendszerben az orvosi adataidat. 6-osnak igaza van, nem neki kellene kezeltetnie magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!