Hogy is van ez az egészségügyi kiskönyv?
Figyelt kérdés
Egyetemre, beiratkozáshoz szükséges ez a kis könyvecske. Lesz még egy egészségügyi alkalmassági vizsgálat, amit az egyetem intéz. Az lenne a kérdésem, hogy a vizsgálatra csak odaállítok az üres eü könyvvel vagy kell még egyéb ilyen dolgot intéznem?2019. aug. 1. 15:29
1/11 anonim válasza:
Munkahelyen nekünk még szoktak adni egy lepecsételt " beutalót", amin kérik a foglalkoztatás egészségügyi vizsgálatot.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2019. aug. 1. 16:14
3/11 anonim válasza:
A szakod alkalmassági követelményeire keress rá.
Van amihez tüdőszűrő lelet is kell. Beutalót a háziorvosod tud adni.
Ha eü szakos leszel vidd az oltási könyvedet is. Legyen benne a két hetedikes oltás (hepa b)
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Te válaszod is, második válaszadó! A tüdőszűrőt ma csináltattam, az oltási könyv is pipa. A követelményeket is megnéztem.
2019. aug. 1. 18:06
6/11 A kérdező kommentje:
Harmadik, gyógyszerészkarra vettek fel. Téged?
2019. aug. 1. 18:06
8/11 anonim válasza:
A gyógyszerészkarra kell egészségügyi kiskönyv meg alkalmassági???? :O
Nem lehetsz gyógyszerész, ha nem vagy teljesen egészséges? :O
Több karra is jártam az egyetemen, de soha nem érdekelte őket az egészségem, tőlünk nem kértek ilyet.
9/11 A kérdező kommentje:
Tőlünk rengeteg mindent kérnek: eü. kiskönyv, oltási könyv (Hepatitis-oltások érdeklik őket), tüdőszűrés, Anamnézis, nyilatkozat a házidoki aláírásával stb.
2019. aug. 1. 20:42
10/11 A kérdező kommentje:
Illetve van még egy kérdésem. Kell egyéb vizsgálaton részt vennem vagy ezt elintézem az egyetemi vizsgálattal? Tehát, kell üzemorvoshoz is mennem? Bocsánat ezért a sok kérdésért meg az értetlenségemért.
2019. aug. 1. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!