Van még itt rajtam kívül olyan, aki nem szeret enni?
Figyelt kérdés
Már vizsgáltak ezirányba, nem vagyok se vitamin, se vas hiányos, energikus vagyok, normál testalkatom van (vékony, de még a normál BMI-n belül).
Nincs rossz hatással rám, hogy nem eszek sokat, valahol mégis zavar, meg nem élem meg kellemes élményként az evést.
Még ha ízlik is egy étel, csak keveset tudok belőle enni, ritkán éhezek meg. Finnyásnak nem vagyok finnyás, szinte mindent megeszek, de semmit sem hatalmas élvezettel.
Ma is fél tányér milánóit, egy banánt és egy sportszeletet ettem és teljesen jól vagyok lakva.
Van itt más is, aki szimplán nem kívánja a kaját, nincs nagy étvágya?
2023. febr. 12. 16:23
11/11 anonim válasza:
Szia akkor nem csak én vagyok így ennek örülök ma ettem anya csinált rántott karfiolt meg rántot cukinit rántott halat. Ettembelőle meg rizibizivel meg krumpli pürével ettem finom volt. Nem rég ettem. Szóval nem vagyok anorexiás csak nem mindíg jön meg az étvágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!