Mit csináltok ha nincs étvágyatok?
Figyelt kérdés
Most egy olyan időszakban vagyok, hogy okádok ha kajára nézek . Szar a gyomrom, nem kívánok semmit, kínlódás enni. Az a baj hogy ez már vagy két hete tart. Se zöldség, se gyümölcs , se hús , se semmi nem kell. Enni viszont ugye kellene , elvileg kalóriaplusszban kellene lennem most.2023. febr. 9. 21:15
1/3 scamdemic válasza:
Ha éhes vagyok, eszem, ha nem vagyok éhes, nem eszem. Nálam ez így működik. Kalóriákat nem számolgatok, ehetek, amennyi belém fér, a felesleget lemozgom.
2/3 anonim válasza:
Örülök, hogy végre nem kell ennem.
3/3 anonim válasza:
Eszem, akkor is, mert 10 év étkezési zavar után nem játszok ilyet, hogy kihagyok étkezést.
Nem. Ha szarul esik, így jártam, de eszem, mert KELL. Nem tervezek még egyszer 35 kilósan azon gondolkozni, hogy holnap felébredek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!