Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha fogyasztok fehérje italport...

MartineZZ18 kérdése:

Ha fogyasztok fehérje italport, viszont nem edzek rá, van esély arra, hogy elhízzon az ember?

Figyelt kérdés

3 napja kezdtem el fehérje italport inni, viszont nem edzés céljából. 20 éves fiú létemre elég sovány vagyok, ezért gondoltam azt, hogy olyan fehérje port fogyasztok majd amiben nagyon sok kalória van, így hát vettem egy Biotech USA HyperMasst, hízás céljából.

Régebben edzettem és viszonylag van némi izom rajtam, de nagyon sovány vagyok, így hízni szeretnék egyelőre.

Aki jobban ért hozzá nyugodtan fejtse ki véleményét, mert érdekel, hogy amit csinálok, annak van-e értelme.

2023. febr. 4. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:
54%

Csak a fehérjeportól egy grammot se fogsz hízni!

A plusz szénhidrát beviteltől tudsz csak hízni!

2023. febr. 4. 18:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Mellette nagyon sokat eszem, mert étvágyam az van, nagyon is, de mégsem tudok felszedni pár kilót.
2023. febr. 4. 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Hízni akkor fogsz, ha kalóriatöbbletben vagy. Edzés mellett is elhízhatsz, ha a kalóriatöbblet adott.
2023. febr. 4. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!