B12-es vitamintól hízhatok?
Olvastam a B12 tabletta pár jótékony hatásáról így vettem. 5 napja szedem. Örülnék ha híznék is tőle, ugyanis egy ideje hiába eszem normálisan vagy akár többet is a szokásosnál, nem hízok...annyi hogy max 52 kg-ig felmegyek, de aztan visszaesek 49-50-re. Nem tűnik soknak, de nagyon észreveszem magamon.. egyebkent 165 cm magas vagyok.
Jó lenne úgy 54-55-re felmenni legalább.
Szüleim is "vékonyak" így nem furcsa, de jó lenne egy kis változás, mert zavar.
Tornázgatok is feszesítés céljából, de nem sokat.
26N
Csak ha zabalsz melle.
Alapvetoen a b-vitaminok ehseget csinalhatnak, de ez se igaz mindenkire. Erdemesebb lenne nem csak b12-ot szedni, hanem valami b vitamin komplexet, amiben tobb is van, ha ez a cel.
A B12 vitaminnak nincs semmilyen hatása a testsúlyra.
Én a testsúlyomat a szénhidrát bevitellel szabályozom, próbálj ésszerű kereteken belül magasabb szénhidrát tartalmú ételeket enni, amíg el nem éred a célsúlyod. Ha nem megy, beszélj egy dietetikussal vagy kérj tanácsot a háziorvosodtól.
2-es totálisan rossz információt adott. Nagyon sok húsevő B12-hiányos. A B12-t baktériumok termelik (nem állati eredetű), az állatokba és a növényekbe a talajból és a vízből jut be, de ma már nyilván alig-alig (pl. a takarmányozás miatt már a húsban sem igazán van). Szóval a vegánok is nyugodtan pótolhatják tabletta formában, mert NEM állati eredetű, illetve a húsevőknek is igen valószínű, hogy pótolniuk kellene. Kérlek, ne írj hülyeségeket, ha nem értesz hozzá.
A kérdésre válaszolva, nem fog hízni tőle.
Köszönöm a válaszokat!
Nem vagyok vegán, de kevés húst eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!