Mi történne egy extrán túlsúlyos emberrel,ha kiraknák az erdőbe kaja nélkül?
Láttam több videót ilyen több száz kilós emberekről pl. Rácz Géza meg Nicocado avocado és arra vagyok kíváncsi,hogy meddig élnék túl kaja nélkül ha mondjuk tegyük fel vizet kap?
Gondolom mielőtt éhen hal valaki azért a sok zsírt felhasználja a szervezete nem? Mert ha igen akkor tovább élne élelem nélkül mint egy átlagos ember (kb. 30 nap),ugye?
ahaa ertem...
erdekes,en azt hittem azert tovabb elnenek.
Túlsúlyosan még nehezebb a környezeti hatásoknak ellenállni. Pl hideg van, tüzet kell gyújtani, de túl kövér ahhoz, hogy fát gyűjtsön. Fájnak az ízületei, izzad, elfárad hamar, nem tud úgy lehajolni, leguggolni... Magyarul megfagyna, megbetegedne, éhen halna, elesne és nem tudna felállni stb. Ha egy vadállat jönne vele szembe, esélye nincs hogy elfusson/elbújjon, felmásszon a fára vagy harcoljon az állattal.
Ha nem erdőről és túlélésről van szó, akkor nem tudom mi a helyzet, de amit az 1-es ír, valószínűleg a hirtelen megvonást nem bírná.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!