95 éves nagyanyám szerint a hosszú élet titka hogy sok gyümölcsöt eszik, van benne igazság?
Kábé a szerencse a legnagyobb faktor benne.
Nyilván, ha valaki sokáig él, akkor ráfogja valamire, ha meg nem, ehet akármennyi gyümölcsöt, úgyis meghal.
Ez a genetika! Valaki egész életében dohányzik és sose lesz semmi baja, valaki meg pár év dohányzás után rákos lesz...
Ismerek olyat, aki szinte egész életében pálinkát ivott/iszik napi szinten (de nem csak pár felesről van szó, hanem általában részeg), most 85 éves és makk egészséges, tavaly a covidtól sem lett semmi baja.
Szerintem lehet benne igazság, de hogy szépít és fiatalít a rendszeres gyümölcsfogyasztás, az tuti!!!
Volt egy kolléganőm, aki szintén így élt és elképesztően széppé, simává vált a bőre.
Meg is kérdeztem tőle, hogy mit csinál és ő is azt mondta, hogy rengeteg gyümölcsöt fogyaszt és este már csak azt és amióta így él, azóta ez kívülről eszméletlenül szembetűnővé vált!
Ráadásul léböjtölőkön is láttam az előtte-utána képeket és ezt a külső változást ott is megfigyeltem, sőt aztán magamon is tapasztaltam, szóval nem véletlenül vannak a fruitáriánusok! :)
"Na de mitől lenne a gyümölcs az élet forrása önmagában?"
Attól, hogy a feldolgozott élelmiszerekkel ellentétben, a friss, napon érlelt gyümölcsökben és zöldségekben még benne van az életerő, a kozmikus energia! :)
(Nem véletlenül van manapság annyi fáradt és beteg ember, amikor minden tele van műkajákkal és egyre kevesebb a természetes, ami pedig az embert éltetné és nem csupán csak éppenhogy működtetné.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!