Az emberi faj mindenevő, mint ilyen húst is eszik.
2023. jan. 27. 18:48
2/16 anonim válasza:
Nézz utána, hogy néz ki a mindenevő fogazat aztán kukkantsd meg a tükörben a fogaidat.
2023. jan. 27. 18:49
3/16 anonim válasza:
Mert azon a kaján csak vegetálni lehet.Dolgozzál kemény fizikai munkát,aztán magadtól is rájössz.
2023. jan. 27. 18:54
4/16 anonim válasza:
Hiányzik belőlük az emberség.
2023. jan. 27. 18:55
5/16 anonim válasza:
Az emberek már az ősidőkben is megölték az állatokat, hogy húshoz jussanak. A zöldség termesztés később lett.
2023. jan. 27. 18:58
6/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem hat meg hogy megölik az állatokat, mert buta ösztönlények, nincsen öntudatuk, azt sem tudják hogy léteznek. Majd ha hozzámszól a tehén hogy légyszi ne ölj meg mert öntudatra ébredtem és szeretem a családom, akkor végállomás leszek. A delfinek, és bálnáknak pl van öntudata, az ő megölésüket nem támogatom.
És a haszonállatokat is emberi körülmények között kellene tartani , mielőtt levágják őket.
2023. jan. 27. 18:59
7/16 anonim válasza:
Én nem azért hagytam abba, mert megölik az állatokat, hanem mert rendszeresen rosszul voltam a nehéz, húsos ételektől és egy idő után nem kívántam. Teljesen jó így.
2023. jan. 27. 19:11
8/16 anonim válasza:
A kérdező honnan tudja, hogy a növénynek nem fáj-e, amikor megeszik?
2023. jan. 27. 20:30
9/16 anonim válasza:
Ez nagyon idegen a kultúránktol. Magyarok vagyunk. Disznó , csirke, marha, hagyma ….. de én is ki fogom próbálni , hogy lecsökkentem a hús fogyasztasomat mert vannak hátulütői. Egyébként ha kemény fizikai munkát végzel is lehet vegetáriánus kent élni , csak nem olcsó dolog. Ha be akarod vinni a fehérjét akkor túró tojás sajt napi szinten kell hogy menjen
2023. jan. 27. 21:44
10/16 A kérdező kommentje:
Tejtermékekkel és tojással is baj van.
Az a baj a tejjel, hogy a boci csak akkor ad tejet, ha vemhes.
Az utódot, ha nem nőstény akkor nagy valószínűséggel megölik.
Meg ha nőstény is, de nincs neki helye, szintén megölik.
A tojással az a baj, hogy a tyúkot csak addig hagyják életben, míg eleget tojik. Ha csökken a teljesítménye, kevesebb tojást tojik szintén megölik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!