Műanyag villával ebédeltem. A végén vettem észre, hogy az utolsó ágának a vége hiányzik. Nem tudom, hogy eleve így vittem - e el otthonról, Vagy éves közben törött el és nem vettem észre és lenyeltem. Mit csináljak ? Bemenjek a sürgősségire ?
Nem fogja a belem kiszúrni ? Nem kell kioperálni ?
Mit gondolsz , megnézessem orvossal ?
Virslikarikákat ettem és talán eltörött , de mivel felszúrtam a karikákat , nem vettem észre és vele együtt lenyeltem.
Ki fog jönni a széklettel ?
99%, hogy észrevetted volna, ha lenyeled.
De ha mégis lenyelted, akkor sem lesz semmi bajod. Ez lebomló műanyag (mást már nem is lehet gyártani).
Dehogy szúrja ki a beled, és dehogy kell kioperálni.
Ha le is nyelted a gyomorsav teszi a dolgát ne aggódj.
Semmi bajod nem lesz.
Katasztrófa!!
Nehogy komolyan vedd. De komolyan..
Nagyon, nagyon hálás vagyok a sok nyugtató válaszért.
Aranyosak vagytok , köszönöm Nektek !
Ezt én nem tudtam, hogy a műanyagot is szét tudja marni, fel tudja oldani, vagy hogy kell mondani. Próbálok visszagondolni, hogy megvolt - e a villa ágának a vége, de nem megy. Úgy a fele , ami hiányzik.
Akkor nem megyek a sürgősségire. Ti jártatok már úgy, hogy lenyeltetek valamilyen tárgyat ?
Persze. Rágót, cukorkát több alkalommal (nem akarattal). Egyszer egy szúnyog-szerűséget, ami belerepült a számba. :D
Rágtam a körmöm, és azt...
Műanyag evőeszköz darabjait én is, meg szerintem mindenki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!